top of page

Debatmøde: Politik og islamstudier i Vesten

Opdateret: 27. sep. 2022

Filosof og lektor i islamstudier indleder sæsonens første debatarrangement i Center for Sameksistens den 22. december.Safet Bektovic, førsteamanuensis (seniorlektor) i islamstudier på Det Teologiske Universitet i Oslo holder foredrag om Politik og Islamstudier i Vesten.

Det sker torsdag den 22. december 2022 kl. 17.30 i Dansk-Islamisk Center, Bernhard Bangs Alle 23, 1. 2000 Frederiksberg.


Safet Bektovic er filosof, lektor i islamstudier på Oslo Universitet. Han har bosnisk oprindelse, men har boet i Danmark i mange år. Safet er kendt af mange kristne og muslimer i Danmark, især for sine studier af Søren Kierkegaard og islam, men også for sit engagement i Center for Sameksistens-Islamisk-Kristent Studiecenter (IKS). Desuden er han god til at formidle sin viden.


Han vil på mødet fortælle om forskellige trends, tilgange til tematiske orienteringer i islamstudier. Han vil både komme ind på favoriserede og forsømte områder - og se dem i lyset af den påvirkning, politiske interesser har haft på islamstudierne.

Der vil være mulighed for efterfølgende debat.


Entré: kr. 30 (via MobilePay 28182085), kr. 40 (ved ankomsten)


Dette er det første i rækken af debatmøder om aktuelle samfundsmæssige emner og eksistentielle udfordringer for os som mennesker. Møderne arrangeres af Dansk Islamisk Center og Center for Sameksistens—IKS.

Fremtidige møder annonceres på www.ikstudiecenter.dk og https://dicenter.dk/ og på Facebook (https://www.facebook.com/ikstudiecenter).

61 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page